Intrebari frecvente despre candele

Care este timpul de ardere al lumânărilor/candelelor?
Timpul de ardere este estimat în funcție de cantitatea de parafină conținută de fiecare lumânare/candelă în parte. De exemplu: pentru lumânările-pastilă de diametru 38 mm, timpul de ardere este de aproximativ 4 ore.
Cum sunt ambalate produsele?
Toate produsele noastre, atât candele de sticlă, cât și cele din plastic vin ambalate la set și, opțional, în funcție de modelul ales, la palet. Informații detaliate cu privire la câte bucăți sunt într-un set, respectiv într-un palet găsiți la descrierea fiecărui produs în parte.
Transportul produselor este asigurat?
Da, pentru orice comandă a produselor noastre beneficiați de transport gratuit.
Care este comanda minimă?
Vă prelucrăm cu plăcere orice comandă care este formată din minim 1 palet.
Produsele se pot achiziționa și în paleți combinați?
Sigur că da, puteți comanda oricâți paleți doriți, cu orice model alegeți. Puteți achiziționa paleți separați din același produs, dar și paleți fomați din mai multe modele combinate.
Prin aceste intrebari si raspunsuri, veti avea ocazia de a utiliza candelele din sticla sau din plastic in cele mai bune conditii, fara aparitia unor situatii neplacute. Comercializam produse de o calitate superioara, pe care le puteti achizitiona la preturi foarte avantajoase. Nu trebuie decat sa ne contactati pentru a va propune servicii si produse de calitate in domeniul candelelor din sticla si din plastic. Avand in vedere aceste detalii si informati, veti lua cu siguranta decizia potrivita in vedere achizitionarii candelelor din sticla sau din plastic. In cazul in care aveti si alte intrebari, nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi un raspuns detaliat.